About

Sommige mensen hebben een nieuwsgierigheid die niet te stillen is. “An itch they can’t scratch”. Altijd knaagt er iets bij ze om het verschil te maken. Om het steeds weer beter te doen en zo maken ze van de wereld een interessantere en verrassendere plek. Er zijn genoeg mensen die voor lief nemen hoe de dingen nu gaan. Maar zij niet. Zij creëren mogelijkheden, omdat het altijd beter kan.

 

Dat is een mindset die zich vertaalt in een houding van het altijd in beweging zijn. Nieuwsgierige, rusteloze, vastberaden zielen die het verschil maken en het altijd beter willen doen.

 

Precies die houding hebben wij bij Lenovo met hen gemeen. Veel van wat we doen is al anders en beter, maar de reis naar beter is er één die nooit eindigt.

 

Op Neverstandstill.nl delen we verhalen van mensen, organisaties en projecten die het beter willen doen. En we maken artikelen die jou kunnen motiveren om meer uit jouw leven te halen.

 

We never stand still. We make everything we do ever better. How about you?

Connect with us and never stand still

Never stand still is een community van nieuwsgierige en creatieve zielen die van de wereld een interessantere en verrassendere plek willen maken.

Is er een verhaal dat niet mag ontbreken op dit platform? Of wil je graag geïnspireerd blijven worden door verhalen van mensen, organisaties en projecten die het beter willen doen? Get in touch!
Facebook Instagram